Wat kan je het toch druk hebben met een hobby. Dit weekend kun je me vinden op de Hand Hobby Creadagen in de TT hallen te Assen. Een super leuke beurs en lekker veel mensen aan de kraam om te laten zien waar ik mee bezig ben en informatie geven over Stampin’ Up!

Maar we hebben ook weer een team swap van het Happy Stampin team. We sturen elkaar dan een pakketje met materialen en dan is het altijd weer de uitdaging om daar weer iets van te maken. Soms zijn het kleuren waarmee je zelf weinig werkt dus is het weleens goed om uit je eigen ‘comfort zone’ te werken.  Ik kreeg een fantastisch mooi pakketje van Cherise. Vrolijke kleuren en goed gevuld. Hier een foto van wat ze gestuurd heeft.

2016-02-13 001 2016-02-13 001

Meteen dacht ik om iets van een serie te maken. Dus ik heb er een leuk doosje van gemaakt en in drie kleuren uitgewerkt. Dit is het geworden:

teamswapfeb16

Ik heb met de afmeting van het karton welke ik had gekregen even gestoeid en gepuzzeld en heb dus van de gekleurde cardstock het doosje gemaakt en van de vellen Go Wild designers papier de deksel. En om het net even anders te doen wordt de deksel niet gelijmd maar wordt deze aan de zijkanten vastgezet met een Candy Dot Base brad.

Wil je weten hoe je dit ook zelf kunt maken? Ik heb een video gemaakt. Een van mijn eersten en ben nog steeds aan het uit vogelen hoe je dit het beste kunt doen. Het lukt me op dit moment niet om deze hier in te voegen dus deze houden jullie nog tegoed van me.

Wil je weten wat de andere dames hebben gemaakt? Kijk dan ook op hun blog.

Heb je vragen over dit project of Stampin’ Up! dan kun je me altijd mailen : destempelploeg@ziggo.nl. Ook voor je bestellingen of info om zelf demonstratrice te worden. En niet te vergeten, het is nog steeds Sale-a-Bration dus bij iedere 60.- die je besteld mag je een GRATIS product uitzoeken.

Groeten,

Sylvia

Stampin’ Up! – Team swap februari
Getagd op:                                    

3 thoughts on “Stampin’ Up! – Team swap februari

 • februari 27, 2016 op 20:22
  Permante link

  Wow Sylvia wat ontzettend leuk!
  Leuk pakketje en wat een mooie creties heb je gemaakt ..
  Tot morgen ♥

  Beantwoorden
 • februari 28, 2016 op 12:13
  Permante link

  Wat heb je een gave en vrolijke doosjes gemaakt!
  Ziet er super uit 🙂
  Ik hoop dat je een gezellige beurs hebt gehad.
  Groetjes!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *