BlogHopJuniHS3

Vanwege de nieuwe catalogus hebben we als Happystampin’ team een bloghop georganiseerd. Wanneer je de knoppen ‘volgende’ of ‘vorige’ volgt zie je verschillende blogs of websites voorbij komen met heel veel inspiratie en ideeën. Als het goed is kom je net van de blog van Ingen, wat een leuk project heeft ze gemaakt.

2016-06-15 001 2016-06-15 004

Ik heb een kaart gemaakt met een mix van het nieuwe en oude vertrouwde. Centraal staat de nieuwe kleur: Sweet Sugarplum. Van deze kleur heb ik de basiskaart gemaakt. Hierop met 3 banners gewerkt. De banners zijn allemaal gestanst met de Banner Framelits en de Big Shot machine. De grootste is van Whisper White cardstock, de middelste van Dazzling Diamonds Glimmer paper en de kleinst heb ik gestempeld met Sweet Sugarplum inkt op Whisper White papier.

2016-06-15 003

Deze stempel komt uit de leuke, nieuwe set: Beautiful Banners. Het kleine bloemetje heb ik gestempeld met Versamark en White embosspoeder en deze met de heat tool verwarmt. Deze heb ik ingekleurd met Sweet Sugarplum- en Pear Pizzazz inkt en wel met een Blender pen. Je pakt het inkt van je inkpad met deze speciale stift op en zo kun je lekker gaan kleuren. Het bloemetje heb ik daarna gewoon, ouderwets uitgeknipt. In het midden heb ik een banner gemaakt van de nieuwst jute lint; Burlap Ribbon. De tekst komt uit de Thoughtful Banners stempelset. Superhandige set omdat er 53 stempeltjes in zitten met alle mogelijke woorden. Er zit zelfs een punch bij die je als bundle kunt kopen (zie pag. 73 van de catalogus).

2016-06-15 002

Wil je zien wat de anderen van het Happystampin’ team hebben gemaakt? Klik dan op “volgende” zo kom je op de blog van Durvina of “vorige” zodat je alle berichten kunt zien. Of kijk op de lijst die hieronder staat.

BlogHopJuniHS volgende

BlogHopJuniHS vorige

 

Heb je vragen over dit kaartje of Stampin’ up! materialen? Mail me gewoon: destempelploeg@ziggo.nl. Wil je de catalogus door bladeren? Je kunt deze downloaden, hij staat rechts in het menu. Wil je weten hoe je Stampin’ Up! producten via mij kunt kopen? Kijk dan even op deze pagina. Veel plezier met het verder klikken en hopelijk geeft het je weer veel inspiratie om zelf ook lekker creatief bezig te zijn.

groeten,

Sylvia

 

Gebruikte materialen:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Stampin’ up! – Bloghop Happystampin’

10 thoughts on “Stampin’ up! – Bloghop Happystampin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *