stampin-up-311216-1

Voor iedereen een fantastisch 2017 gewenst, met veel gezondheid, geluk en creativiteit.

Meestal worden er veel kerstkaarten gestuurd maar daarom had ik speciaal voor het nieuwe jaar een kaart gemaakt. Deze kaart is gemaakt van Whisper White papier met daarop de mooie zwart – wit papier uit de Pop of Pink Speciality Designers Paper.

De dots/stippen zijn gestempeld met Versamark inkt (een soort van lijm- of watermerk inkt) met daarover Emboss Powder. Door dit te verwarmen met een Heat tool wordt dit een mooie laag.

stampin-up-311216

Vandaag is er nog een verzamelbestelling zodat je nog spullen uit de kerst catalogus kan bestellen.

Vanaf 4 januari is de Spring/Summer catalogus live. Deze catalogus kun je vanaf deze datum ook op mijn blog vinden. Wil je de papieren versie? mail me dan: destempelploeg@ziggo.nl, dan stuur ik je deze per post.

De eerste verzamelbestelling is op zondag 8 januari. Wat houdt dit in? Ik bestel de producten voor je, je haalt deze bij mij thuis af in Groningen en er worden geen verzendkosten doorberekend. Woon je niet in de buurt dan kun je ook de Stampin Up producten bij mij kopen. Deze worden dan bij je thuis met pakketdienst afgeleverd tegen standaard verzendkosten. Wil je meer info over de verschillende manieren van kopen/bestellen, klik dan hier.

Groeten,

Sylvia

Gebruikte materialen:

Stampin’ Up! – 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *