Stampin’ Up! is een Amerikaans merk wat wereldwijd wordt verkocht. Het merk staat bekend om zijn exclusieve en kwalitatieve hobbymaterialen. De kracht van Stampin’ Up! zijn de collecties waarbij inkt, papier, stiften en accessoires perfect op elkaar afgestemd zijn. Deze producten zijn niet te koop in een winkel en kunnen alleen via demonstratrices worden aangeschaft. Als demonstratrice help ik je graag met het bestellen van Stampin’ Up! producten.

De Stampin’ Up! producten kunnen op verschillende manieren besteld worden:

  • Via e-mail
  • Via verzamelbestelling
  • Via workshop of verkoopparty
  • Online bestellen via Stampin’ Up! website

Bestelling via e-mail

Je kunt bij mij een bestelling plaatsen via e-mail.  Je krijgt dan een bevestiging van de bestelling en ik stuur je de betaalgegevens. Bij deze vorm van bestellen wordt de bestelling rechtstreeks vanaf Stampin’ Up! door UPS geleverd (standaard € 5,95 verzendkosten).

Bij de bestelling graag het volgende vermelden:

  • Omschrijving artikel, artikelnummer en paginanummer van de catalogus en aantal
  • Je naam, adres, telefoonnummer
  • ! Bij stempels aangeven; Wood of Clear

Online bestellen

Je kunt  24 uur per dag een bestelling plaatsing via de online winkel van Stampin’ Up!  Er kan helaas alleen met een creditkaart afgerekend worden. Ongeacht de grootte van de order zijn de verzendkosten altijd €5,95 en de artikelen worden door UPS bij je thuis afgeleverd . Bel of mail me gerust als je vragen hebt of tegen dingen aan loopt tijdens het bestellen

klik hier om online  te bestellen


Verzamelbestelling

Wat houdt een verzamelbestelling in? 2x per maand doe ik een verzamelbestelling. In het rechter menu staan de data altijd aangegeven. Je besteld per email, dit kan naar destempelploeg@ziggo.nl en dan ontvang je een bevestiging en de betaalgegevens. De betaling moet voor 18.00 uur binnen zijn. De Stampin’ Up! producten worden bij mij geleverd en je kunt je bestelling bij mij thuis afhalen, er worden bij een verzamelbestelling geen verzendkosten doorberekend!!!  Deze manier van bestellen is voordeliger, zeker wanneer het om een kleinere bestelling gaat.


 

Via workshop / verkoopparty

Je host een workshop of verkoopparty. Je nodigt een groepje vriendinnen, collega’s, buurvrouwen uit en afhankelijk van de groep en hun ervaringen op het gebied van stempelen en Stampin’ Up! wordt er in overleg een workshop of party georganiseerd. Dit kan bij jou of mij thuis. Het belangrijkste is dat het een leuke creatieve maar vooral gezellige ervaring wordt. Na afloop kunnen  je gasten eventueel een bestelling plaatsen, dit is niet verplicht. Als demonstratrice zorg ik voor de bestelling en levering. Als host of gastvrouw zijn er natuurlijk voordelen in de vorm van kortingen of gratis Stampin’ Up! producten. Hier onder een overzicht van de Stampin’ Rewards. Ook als je een bestelling plaatst van 200,- of meer ontvang je Stampin’ Rewards, je kunt voor de waarde nog extra producten uit kiezen. hostessrewards


Handwerkmaterialen nodig? kijk dan op www.draadenstof.nl


Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *